Спешната помощ за Вашият компютър при посещение на адрес е компютърна услуга, при която оторизирано от фирмата за поддръжка на компютри лице, идва във Вашия дом за да отстрани проблем ( софтуерен или хардуерен ) във Вашият компютър.
Всичко това става без да напускате Вашият дом.

Достатъчно е да се обадите ( или да ни потърсите ), за да си запишете час за посещение ( и да се определи ден за посещение на място – в повечето случаи е възможно това да стане в рамките на същия ден, но има и вариант, да не може да се реагира, ако поръчките и заявките за ремонт на компютри по домовете са прекалено много за периода ).

Във всички случаи това е една много удобна услуга, която има своите удобства.
Трябва да се подчертае, че в същността си, тя може да се разглежда като две отделни услуги – поправка на компютри по домовете (или компютърна услуга на място) и поддръжка на компютри по домовете.

Ремонт се налага, ако компютърът се е повредил и трябва да се ремонтира, за да може отново да се използва, докато поддръжката е профилактичен преглед,придружен с безплатна консултация, когато има нужда от такава.

Съществува също вариант да се възползвате от абонаментното обслужване на компютри, където споредплана, който сте избрали, ще получите отстъпки от цените на услугите или ще бъдете профилактично посещавани в удобни за Вас време и място.