За нас-Боянов Компютърс

Ремонт на лаптопи

Ремонт на лаптопи

Защо ние да поправим, ремонтираме Вашия компютър / лаптоп?

Защото в голямата си част наши колеги просто ще „закърпят „ дъното Ви, колкото да изкара месец, за да Ви върне отново при тях. Защо и ние не работим на този принцип?

  • Защото смятаме, че доволният клиент след поправката ще доведе след себе си още поне 5.
  • Защото компютрите обикновено остаряват морално за период3-5 години и ние предпочитаме след 3 ( или 5 ) години отново да се върнете при нас, за да си закупите нов компютър, монитор или лаптоп.
  • Защото много пъти се налага ъпгрейд ( усъвършенстване ) на компютъра и предпочитаме ние да се грижим за него.
  • Защото през кратъкпериод излизат нови програми и операционни системи и желаем ние да ги инсталирамеконфигурираме и настройваме и поправяме ако се наложи за Вас.
  • Защото смятаме, че ако някой се хване да свърши една работа, трябва да се вложи сърце, а не просто да се търсят облаги, и защото за нас Вашите усмивки ( и добри отзиви ) имат значение.

Ако се върнем на тематаза проблемното захранване, което ни кара да мислим, че дънната платка е за ремонт, ние ще открием ( за разлика от съседчето, коеторазбира ), че дъното Ви е наред.

Отваряме скоба, за да подчертаем, че ако все пак тя наистина НЕ е в изправност и е за поправка,така или иначе ще трябва да търсите магазини, от които да си закупите нова. Рискът да попаднете на един от тези търговци, които гледат „да си пробутат“ залежалата стока като нова никак не е малък, т.е.така или иначе при проблем ще Ви е нужен някой, който дасмени дъното, което означава разглобяване на компютъра до основните му елементи и последващото му сглобяване с нови части.

 

От финансова гледна точка Вие имате стимул да ни потърсите, защото :

 

а) ако имате нужда от нов компонент, това означава :

– тестове на компонента ( както споменахме – първо на софтуерно ниво, но не от „един познат, дето разбира „) ;

– разглобяване на компютъра ( при проблем така или иначе е нужна поправка, т.е. трябва да се подмени или ремонтира проблемния компонент ) ;

– демонтиране на компонента ( трябва даизвадите дъното или захранването, или твърдия диск, или друго, за да се ремонтира ) ;

– търсене на компонент при неизвестни търговци с недоказани гаранционни обслужвания може да е проблем ( все пак трябва да намерите нов или някой, който да го поправи, и да поеме отговорност за работата на компонента след поправката );

 монтиране на новия ( или ремонтирания ) компонент обратно ;

– сглобяване на компютъра ( което само по себе си е важна и прецизна работа- всички кабели, проводници и компоненти трябва да бъдат там, където е необходимо ) .

Всичко това е време, средства и/или задлъжняване с една услуга на този, който се занимава ( в много от случаите Вие не го оставяте „без хич“, но въпреки това му дължите услуга ) .

 

б) ако дойдете при нас всичко, което е необходимо, е налице :

– ако компонентът е проблемен, ние веднага ще ви го заменим с друг, отговарящ на Вашите изисквания, както за цена, така и за производителност. Дори повече – ако закупите компонента от нас, повечето услуги ( като разглобяване, сглобяване и т.н ) НЕ Ви се таксуват, което означава много по-малко средства и никакъв ангажимент от Ваша страна към никой в последствие! ;

– ще Ви спестим всичките тези усилия и време и Вашият компютър ще е поправен още след няколкочаса ( максимум );

– ще Ви бъде предложено най-доброто решение и ЩЕ имате право да търсите отговорност ( за разлика от случая с „познатия, дето разбира“ ) за извършената услуга ( поправка ).

В следствие на което, ние ще тестваме и останалите компоненти по този начин – просто разполагаме с алтернативни такива.

И ЩЕ открием проблема ( както в примерния казус -много често захранването наистина поврежда и дънната платка, и хард диска, и видеокартата, и т.н ), и ще го отстраним !

Вашият компютър ще бъде правилно ремонтиран ( поправен качествено ) ипроблемът с него, ще е просто дребна досада, която ще сте забравили на другия ден.

Основното, което ще спечелим ние, е още един доволен клиент, което е от изключителна важност за всяка една фирма, във всяка една област ( не само в сферата на компютрите и компютърните услуги ).

Обадете ни се, можете само да спечелите – стигне ли се до поправка на компютъра ви, ние сме Вашитехора.

Можете да се запознаете с цените на компютърните услуги( и по домовете – на адрес ),

или да видите принципите на работа в Компютърния сервиз ( сервиз за компютри ).

Ако искате уеб сайт ( или уеб страница ), погледнете цените за изработка на сайт.

Предлагаме и абонаметно обслужване на компютри ,

а за цените на абонаментни планове разгледайте абонаментната поддръжка на компютри.

Ремонт на лаптопи

Ремонт на лаптопи

Диагностика

Диагностика

Сервиз за компютри и лаптопи

Сервиз за компютри